Meny
Meny
Meny

Virksomhetsorganisering

Dekorbilde rådgivere

Hvordan kan organisering av virksomheten bidra til at du lykkes med dine mål? Virksomhetsorganisering handler både om selskapsform og samarbeidsløsninger. Vi har lang erfaring og spisskompetanse på hvordan du går frem, hva du vurderer og hvordan du gjør organisering av din virksomhet til et konkurransefortrinn. 
 

Ny virksomhet

Hvordan skal du organisere din virksomhet? Hvilken selskapsform skal du velge? Hvordan vet du at du velger den organisasjonen som gir det best sjanse for å realisere dine mål?  Valg av riktig selskapsform kan ha stor betydning for valg og muligheter, i dag og i fremtiden. Det gjelder å vite hvorfor du gjør de valgene du gjør, og forstå konsekvensene dette har på kort og lang sikt.

Nye samarbeidsløsninger

Uansett hvilken selskapsform du velger, forholder du deg til samarbeidspartnere på mange plan. Gode avtaler med samarbeidspartnere og strategiske allianser kan åpne dører til nye markedsmuligheter. Da er det viktig å utrede scenariene du trenger for morgendagen.

Organisering for verdiskaping

For oss i Norges Vel er det viktig at verdiene blir igjen i lokalsamfunnet. Riktig organisering og gode avtaler kan bidra til at lokale aktører står på og blir med i et samarbeid som styrker markedsposisjonen og gir mer enn om man hadde stått alene.
Norges Vels arbeidsmetoder gir deg verktøyene for å utvikle nye, kreative samarbeidsløsninger for partnerskap, strategiske allianser og oppbygging av lokale, sterke verdikjeder som sikrer at både verdier og arbeidskraft kommer virksomheten og lokalsamfunnet til gode. Vi har lang erfaring og kan vise til mange vellykkede eksempler på godt etablerte samarbeidsløsninger som har lykkes med sin organisering.

Vår kompetanse

  • Rådgivning for virksomhetsorganisering
  • Selskapsformer
  • Samarbeidsløsninger / lokale partnerskap
  • Nettverksbygging
  • Mobiliseringsprosesser
  • Forretningsutvikling
  • Avtaleverk

Kontakt oss for mer informasjon om virksomhetsorganisering

Mats Olsen, seniorrådgiver
Tlf: 957 28 688
E-post: mats.olsen@norgesvel.no

Tips en venn Skriv ut