Meny
Meny
Meny

Bli medlem i Norges Vel

Norges Vel har 33 organisasjonsmedlemmer og 780 personlige medlemmer, inkludert fire æresmedlemmer. Felles for våre medlemmer er at de støtter opp om vårt arbeid med å utvikle prosjekter som realiserer livskraftige lokalsamfunn.

Engasjerte medlemmer

Mange av våre medlemmer har fulgt oss gjennom lang tid i forbindelse med prosjektsamarbeid eller fra sin spede begynnelse som virksomhet der Norges Vel har tatt til etablering.

Vi ønsker deg eller din bedrift som medlem

For å lykkes i vårt arbeid er vi avhengig av aktive og engasjerte medlemmer. Du kan bli personlig medlem, og din bedrift eller organisasjon kan bli organisasjonsmedlem. Som medlem i Norges Vel vil du motta våre jevnlige utsendte nyhetsbrev. Du kan også følge oss på Facebook, Norges Vel - for livskraftige lokalsamfunn.

Slik blir du medlem

Vi tilbyr to forskjellige medlemskap

Personlig medlem i Norges Vel
Dette er et medlemskap for personer som identifiserer seg med og ønsker å engasjere seg i de oppgaver og formål Norges Vel arbeider med, i Norge og internasjonalt.  I dag er det rundt 780 personer som har et slikt unikt medlemskap. Medlemskap for personlige medlemmer koster kr 200 i året.
 

Organisasjonsmedlem i Norges Vel
Organisasjoner som arbeider med oppgaver som faller sammen med Norges Vels formål og som ønsker å delta aktivt i sitt medlemskap, kan opptas av Norges Vels direksjon. Organisasjonsmedlemmer betaler kontingentsats etter omsetning.

Tips en venn Skriv ut