Meny
Meny
Meny

Gründerkurs for alle

Vår viktigste oppgave er å hjelpe gründere i den første utfordrende fasen med å formulere og kvalitetssikre en tydelig visjon og forretningsidé. Dette er grunnleggende for å lykkes med prosjektet og etablere en livskraftig virksomhet.
 

Fra idé til realitet

Våre kurs er utviklet gjennom erfaringer og jevnlige evalueringer fra deltakere og oppdragsgivere, og kan brukes for alle gründere og næringer.

Kursene tar opp en rekke tema innen forretningsmodellering, økonomi, markedsføring, produktutvikling, samt lover og regelverk. På den måten vil nye gründere stå best mulig rustet til å møte de utfordringene som måtte dukke opp på veien fra idé til realitet.

Riktig kunnskap - rette beslutninger

Gründere møter en rekke utfordringer. Det er viktig at entusiasme og drømmer ikke overstyrer kravet til riktig kunnskap og forretningsplanlegging. Beslutningene man tar i oppstartsfasen vil i stor grad påvirke bedriftens videre utvikling og ikke minst overlevelsesevne. Derfor er det viktig at det ligger riktig og solid kunnskap bak de beslutningene.

På kurset møter man andre gründere som man kan dele sine erfaringer med. Det legges vekt på å skape samhold og en positiv holdning blant deltakerne for å bidra til et godt læringsmiljø og etablering av nye nettverk.

Et kurs som passer deg

Lengden på våre kurs varierer fra 12 dagers kurs til intensive weekendkurs eller kveldskurs. Vi strekker oss langt for å skreddersy et kurs som passer deg og din timeplan.

Kontakt oss for mer informasjon om våre gründertjenester

Mats Olsen, seniorrådgiver

Mobil: 957 28 688
E-post: mats.olsen@norgesvel.no

Tips en venn Skriv ut

Gründerkurs