Meny
Meny
Meny

Vi er din sparringspartner underveis

Kanskje har du kommet så langt at du har gjennomført et gründerkurs. Nå står du på egne ben, og det er viktig at du fortsetter å ta kloke avgjørelser underveis i prosessen mot egen virksomhet.

Oppfølging i etablererfasen/rådgivning

Det kan være godt å ha en sparringspartner underveis. Norges Vel kan være en slik partner. Vi kan gi deg råd, heie på deg, men også be deg bremse opp og tenke deg om en gang til om ting går for fort. Vi vil dele våre erfaringer med deg og være ærlige og objektive.

Vurdering av forretningsplan

Er forretningsplanen din liv laga? Det er dyrt å starte egen virksomhet. De aller fleste er avhengig av lån eller annen pengestøtte fra offentlige aktører som for eksempel Innovasjon Norge. Vi kan hjelpe deg med en vurdering av din forretningsplan før du søker om støtte.

Markedsundersøkelser/analyser

Vet du hvilket marked som møter deg? Hvem er egentlig kunden din? Er dere mange om benet som tilbyr samme produkt/tjeneste? Hva kan du gjøre for å skille deg ut? Vi kan hjelpe deg med å sette sammen og gjennomføre ulike typer markedsundersøkelser og analysere resultatene i etterkant.

Kontakt oss for mer informasjon om våre gründertjenester

Mats Olsen, seniorrådgiver

Mobil:957 28 688
E-post: mats.olsen@norgesvel.no

Tips en venn Skriv ut

Andre gründertjenester